Meteen naar de inhoud

Snelstart

  • easyte begrijpen boekhoudpakket
  • goed voor elk type bedrijf
  • 365 dagen up-to-date door automatisering
  • Transparante all-in-prijs, geen verborgen kosten

Snelstart was één van de eerste boekhoudpakketten, dat op de markt was dat uitsluitend online werkte. Men kon nu mijn financiën snel en niet moeilijk doen met alleen dat.

Snelstart

Hoewel online boekhouden in de start veel duidelijker is, zullen leveranciers wanneer ze groeien meer assistentie nodig hebben, vooral bij groeiende leveranciers zoals het uwe. De nieuwe Snelstart heeft de functionaliteit en functies om jouw vof te assisteren groeien. Dit zijn daarnaast onderwerpen die ik later zal behandelen.

Ik denk dat het tijd is om de diverse functies van Snelstart te bekijken. Ik hoop dat u zult overwegen het programma voor uw eigen eenmanszaak aan te schaffen

Allemaal vragen waar je het antwoord op gaat vinden nadat je mijn Snelstart review gelezen hebt. Genoeg reden om dus verder te lezen!

Factureren

Een zaak moet ergens beginnen en dat betekent bijhouden met het gebruik van facturen. Dat is de reden waarom Snelstart begint met de Facturatie module, en het is één belangrijke, een zeer belangrijke.

De tool is ontworpen om al het werk dat nodig is voor het verzamelen en verwerken van klantenfacturen te automatiseren, zodat u rekeningen kunt genereren voor alle bestellingen in uw winkels terwijl de voorraad binnenkomt. Om het gewoon opzetten van rekeningen in een klap voor iedereen beschikbaar te maken, bevat Snelstart ook één module voor het gewoon inrichten van rekeningen die doorsnee geïntegreerd kan worden. ook print het systeem, optioneel, een fysieke versie van het bonnetje uit en stuurt deze per e-mail naar de klant.

Factuur maken in Snelstart

Het betere Snelstart software abonnement bevat diverse verbeteringen. Het meest in het oog springend is het “betalen” met iDeal dat verbeterd is.

U kunt één factuur aanmaken in iDeal en de betalingslink nu gelijk aan de factuur vastmaken. op het moment dat klanten op je kassabonnetjes klikken, kunnen ze aanstonds afdragen zonder iDeal te verlaten.

Met een budgetpakket dat een aantal contracten aanbiedt, waaronder onbeperkte data, kunt u de iDeal-betaallink opnemen in een huisstijlverklaring.

Binnen het voordeligste abonnement kun je al zonder limiet aankoopfacturen versturen en ontvangen, onder andere met de betaallink van iDeal in je eigen huisstijl!

BTW Aangiftes

De meeste modules omvatten een groot aantal verwante taken. een aantal een ieder houden zich als je wilt bezig met facturering, het bijhouden van financiële gegevens, het aanpassen van betalingen, enzovoort.

Maar een van de belangrijkste onderdelen van een aangifte die u echt goed wilt doen, is of u de overheid nog BTW schuldig bent of niet. Elk kwartaal, moeten bedrijfseigenaren hun aangiften nogmaals indienen. Deze aangiften worden gebundeld om na te gaan of bedrijven de regering nog belastingen verschuldigd zijn.

Nu kan een ieder online btw-aangifte doen. Met Snelstart bent u minder tijd kwijt aan uw btw-aangiften.

Dit ziet er enkele duidelijker uit nu het totaalbedrag combineren met elke sectie wordt weergegeven. Dit is een zeer duidelijk en eenvoudig proces, dat kan worden gekopieerd. hiermee kunt u uw btw-aangifte voltooien!

Bankkoppelingen

Wist u dat u Snelstart alledaags kunt koppelen aan uw zakelijke account? één innovatie op boekhoudkundig gebied heeft het voor bedrijven mogelijk bedacht om haar boekhoudsysteem te koppelen aan haar bankrekening. Snelstart heeft ook geanticipeerd op deze innovatie in de tijd.

In de nieuwste versies van de online software van Snelstart kunt u automatische incasso’s opzetten op zakelijke bankrekeningen.

Het meest belangrijke voordeel van één Snelstart rekening is dat het niet meer nodig is om bankafschriften te bekijken en aan te sluiten op de bedrijfsboekhouding. Alle openstaande saldi worden door Snelstart onmiddellijk aan de kasstroom toegevoegd. Is er een overboeking geweest? Dan wordt deze gewoon gematcht.

Inzicht in resultaten

Wanneer jouw eenmanszaak volwassen wordt, hebt u meer overzicht nodig om het wel en wee van jouw vof te begrijpen en uit te zoeken of er iets in jouw bedrijf gebeurt dat tijd verdient. Stijgt of daalt jouw nettowinst in de loop der tijd? Wat zijn jouw huidige kosten en waar zijn er functionaliteit om de maandlasten te verlagen?

Boekhoudsoftware aanbieders investeren over het algemeen regelmatig enkele in de ontwikkeling van rapporten van hoge kwaliteit. één van de plussen voor u als ondernemer is dat u gemakkelijker uiteenlopende rapporten voor jouw onderneming kunt presenteren. Meer specifiek, het bedrijf Snelstart is een van de leiders in rapportage software.

Met jouw keuze op hun software heeft u in ieder conflict een goed overzicht in de cijfers en financiën, omdat u inzage verdient in de winst en het verlies. Echter, met de de betere pakketten, verdient u geen overzicht in de financiën.

U zult zich niet kunnen verschuilen achter het systeem door de beste boekhoudsoftware te gebruiken.

Met boekhoudpakketten van bijvoorbeeld Snelstart, kunnen aanbieders diverse versies van orders maken met uiteenlopende gegevens en deze opzij leggen tot ze de versie op gebruiken voor verwerking.

Koppelen met webshops

Iets waar nog 24/7 te bijna niets boekhoudsoftware echt in investeren, is het mogelijk maken van één koppeling met webshops. vrijwel elke webshop woningeigenaar weet hoeveel werk het kost om één webshop te onderhouden. Als daar dan ook nog één de administratieve werkdruk bij komt, zie je al snel door het bos de bomen niet meer. Het leuke aan ondernemen gaat zo vroeg weg en dat wil je altijd niet.

Snelstart inkoopboeking

Als Snelstart verbinding zou kunnen maken met webshop, dan zou u uw klanten gewoon kunnen laten importeren naarmate klanten iets kopen. Het lijkt iets wat je zou moeten kunnen doen, toch?

Er zijn vele platforms beschikbaar waarmee winkels en hun software kunnen worden aangesloten op Snelstart, waaronder: Magento, Opencart, WordPress en WooCommerce. Met deze platformen kunt u uw transacties automatiseren. Alles in één klik! Niet slecht!

Koppelen met kassasystemen

Sommige softwareprogramma’s kunnen nu de financiële kennis van een vof importeren in het boekhoudprogramma. Dit houdt in dat de informatie niet nog schriftelijk hoeven te worden ingevoerd. bovenal worden de informatie veilig opgeslagen, zodat het maken van fouten sterk wordt verminderd.

Wat kost Snelstart?

Het is nu mogelijk om een account aan te maken op Snelstart en een account te registreren online aan te maken. Er zijn een aantal verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen: het meest geschikte boekhouderspakket begint bij € 9,90 per maand, en loopt op tot € vijftig per maand. Er zijn verschillen tussen de allerlei pakketten.

Gebruik onderstaande filters om te zien wat Snelstart kost.

Snelstart