Meteen naar de inhoud

Debiteurnet

  1. Snel en simpel factureren
  2. Detailoverzicht in je klantenbestand
  3. Alle financiën onder controle

Vergelijk alle pakketten van Debiteurnet

Factureren

Debiteurnet biedt maatschappijen volledige controle over hun facturatieproces. Met de facturatiemodule kunnen gebruikers heel eenvoudig conceptfacturen aanmaken, ze als bijlage bij e-mails voegen of ze deel laten uitmaken van goedkeuringsstromen.

Met de factuurstroom van Debiteurnet kunt u opties selecteren zoals omgekeerde btw, een g-rekening, factoringinformatie, en het opstellen van één betalingsplan.

Factuur maken

Om één andere factuur te maken, selecteert u de debiteur en voegt u de factuurregels toe. Dit kan vroeg worden gedaan.

Debiteren kan via e-mail. één klant kan een papieren factuur bijvoegen of een link naar het bonnetje maken, waar hij deze kan goedkeuren of afwijzen.

Goed- en afkeuren

Het is voor de klant gangbaar om op een factuur te reageren. men kan dit doen door de e-mail te beantwoorden, een antwoord op de factuur te sturen, of één opmerking over de transactie te maken. Als de consument niet binnen één dergelijke tijd reageert, wordt de factuur automatisch goedgekeurd.

Als een factuur wordt geweigerd, is het van invloed te bedenken waarom. In het geval van fraude of een menselijke fout, kan de zaak subiet worden opgelost.

Factuur opties

Om ervoor te zorgen dat aan alle eisen wordt voldaan, biedt Debiteurnet uiteenlopende aanpassingsopties. Ze bieden soms wel het toevoegen van een G-rekening en het verleggen van de BTW.

Alle activiteiten met betrekking tot één factuur worden vastgelegd in de factuurstatusweergave. dan kunnen aantekeningen worden ontwikkeld om misverstanden te voorkomen over wat er is besproken.

De meest belangrijke gegevens van uw klanten zijn beschikbaar op Debiteurnet. Op een display registreert u de contactgegevens van jouw debiteuren en ziet u jouw kassabonnetjes met de actuele betaalstatus.

Om een factuur te kunnen maken, heeft de consument de factuurgegevens nodig. Deze factuurgegevens worden eenmalig gedefinieerd en zijn toegankelijk vanuit het facturatiescherm.

Informatie die in Debiteurnet wordt ingevoerd, wordt op uiteenlopende plaatsen gebruikt. Niet alleen voor facturen, maar ernaast voor aanmaningen en denkbare incasso’s.

Via het debiteurenoverzicht ontvangt u één lijst van alle gekoppelde rekeningen van deze klant. Klik door naar de details.

Hoe stuur ik een factuur naar deze klant?

U hoeft alleen maar in dezelfde display te klikken. Er wordt dan één factuur voor u opgesteld. Makkelijker kunt u het uzelf niet maken.

Incasso

Er is niets erger dan geërgerd te raken door klanten die te laat betalen. Met Debiteurnet, zal dit niet langer één ongeval zijn. Klanten kunnen hun schulden afdragen via deze website en hun afschriften zullen worden gecontroleerd totdat de schuld is betaald.

Als de vervaldatum van een factuur is verstreken en er geen betaling is geregistreerd, wordt de factuur automatisch toegevoegd aan het actieoverzicht. U ontvangt één e-mail om u eraan te herinneren dat de factuur vervallen is.

Debiteurnet biedt een platform waarmee gebruikers aanmaningen kunnen bekomen om hun schulden te betalen. Het maakt het daarnaast mogelijk om deurwaarders te sturen naar niet-betalers. Dit omvat het gebruik van uw eigen oordeel om te beslissen wie moet worden vervolgd en wie niet.

Herinneren

De meest gebruikelijke acties die worden ondernomen om een rekening te behandelen die niet wordt betaald, zijn eerste herinnering en de 14-dagen brief. U beslist aan wie u de aanmaning stuurt en wanneer. Het is juridisch verantwoord om u uitsluitend aan de volgorde te houden.

Incasseren

Herinneringen zijn mogelijk niet effectief geweest, zodat u recht heeft op wettelijke rente. Na calculatie van uw rente en kosten, begint Debiteurnet automatisch een incassoprocedure.

Je moet klaar staan als er iets misgaat; als bijvoorbeeld niets meer werkt en de schuldenaar laat niks van zich horen, moet je klaar staan om één deurwaarder in te schakelen.

Debiteurnet