Meteen naar de inhoud

Reeleezee

Niets kan één boekhoudprogramma gemakkelijker maken dan een uitstekende set functies. U kunt rekenen op de eigenschappen van Reeleezee om het werk van het boekhouden te vergemakkelijken door u u nuttige hulpmiddelen en functies te bieden zonder veel ruimte op jouw harde schijf in beslag te nemen. Wij bespreken de meest belangrijke eigenschappen en wat ze voor uw bedrijf betekenen.

Alle Boekhoudpakketten van Reeleezee in een overzicht + Kosten

Facturatie

U hoeft geen professionele accountant te zijn om facturen te sturen. Net zoals u geen ontwerper hoeft te zijn om het maken van rekeningen algemeen te maken. De kracht van Reeeleezee ligt in het zo algemeen mogelijk maken van bijna alle taken. Ongeacht met welke taak u te maken heeft, u kunt er absoluut van zijn dat u Reeeleezee kunt gebruiken

Dat is waar het maken van één factuur begint. Met Reeleezee is het echter niet erg moeilijk om een nieuwe factuurstijl te creëren. U kunt daarnaast één stijl kiezen die bij jouw bedrijfskleuren past. Op die manier zal een factuur aanvoelen als uw bedrijf.

Op de factuur zelf kunt u alles vermelden waarvan u denkt dat het nodig zou kunnen zijn. U kunt kiezen om één factuur te maken die voldoet aan een specifieke sjabloon; of je kunt het als je wilt gebruiken om één contract, waarbij je alles moet invullen wat je nodig acht om de facturering goed uit te voeren. één van de grootste plussen van Reeleezee is dat de sjablonen goed zijn voor bijna iedere ondernemer of type bedrijf.

Offerte

In het algemeen werkt de offerte-functie op dezelfde manier als één factuur-functie; dat is niet verwonderlijk want in beiden secties zijn verschillende overeenkomsten te vinden.

Met de factureringsmodule kunt u jouw eigen huisstijl gebruiken om uw offertes naar eigen overzicht vorm te geven. U kunt ernaast vaste sjablonen voor facturering maken, wat het makkelijker maakt als u meer dan een malen kassabonnetjes naar nieuwe bedrijven stuurt.

Heeft u jouw offerte al klaar? Sleep hem dan naar Reeleezee en zie hoe hij wordt verzonden. Als de offerte wordt aanvaard, wordt automatisch één andere factuur aangemaakt op basis van de offerte voor verwerking. Zo gemakkelijk!

Koppelingen

Met de krachtige tools die Reeleezee biedt, kunt u bijna elke mogelijke soort koppeling maken. U kunt soms wel één websitelink maken voor één consument die online bankiert en die wordt doorgelinkt naar een betaalpagina waar hij of zij uw factuur betalen kan.

Het zorgt ervoor dat transacties gewoon voor u worden uitgevoerd en gekoppeld aan jouw zakelijke bankrekening, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over fouten. Hoe werkt dat?

Stel je voor dat je voor je vof één zakelijke bankrekening hebt bij ING. Telkens als je met deze rekening één aankoop- of verkooptransactie doet, ontvang je op REELEEEEZEE (of één soortgelijke applicatie) de details van deze transactie. Nu elke maal dat er één factuur in het proces zit, uw account deze automatisch in en hoeft u dus niet te bekijken of het bonnetje is betaald. Deze toepassing stelt u in staat te werken zonder te checken of iets is gedaan of niet gedaan is.

U kunt niet alleen koppelingen maken naar uiteenlopende nieuwe diensten, maar u kunt ze daarnaast aan elkaar koppelen via jouw account. Door deze koppelingen hoeft u de bestellingen niet nog schriftelijk in uw administratie te verwerken. Dit bespaart u tijd en energie! En als u één blik werpt op het gamma koppelingen dat in Reeleezee beschikbaar is, zult u beseffen hoe doeltreffend deze functie is.

Je hebt je belastingen nog nooit zo goedkoop en makkelijk gedaan!

Voor ondernemers is niets irritanter dan zelf de belastingen doen. Ik kan u een beetje helpen. U kunt op jouw tijd besparen door één boekhouder in te schakelen, hoewel het waarschijnlijk beter is om gangbaar Reeleezee te gebruiken.

Met Reeleezee kunt u nu vroeg uw belastingaangifte doen. De aangifte omzetbelasting kan combineren met u worden ingediend, ze kunnen u zelfs helpen bij het invullen van de formulieren. Als u één aangifte inkomstenbelasting doet, kunt u enkel zekere informatie invullen.

Door de best passende mogelijkheid voor boekhoudsoftware te kiezen, kunt u honderden en wellicht duizenden euro’s per kalenderjaar besparen. Dit maakt het de moeite waard om één kans te vinden die het best aan uw wensen en behoeften voldoet. daarom is het één goed idee om één boekhoudoplossing te kiezen die niet veel onderhoud vergt en niet diverse ruimte inneemt in jouw kantoor.

Reeleezee prijzen

Ik gebruik liever de programma’s die uitsluitend bestaan uit functionaliteiten die specifiek zijn voor de wensen en behoeften die wij als vof hebben. Het houdt in dat de optie enkel afhangt van de vraag of het programma goed kan omgaan met onze huidige wensen en behoeften van het beheren van onze rekeningen. Geen overtollige opties zijn nodig.

Reeleezee app

Als er iets is waar Reeleeze over kan opscheppen is het wel zijn zeer populaire app voor boekhoudsoftware. Het is het nieuwste pakket op de markt en het heeft lovende kritieken verkrijgen van accountants.

Met de Reeleezee-app kunt u zowat alle soorten kennis invoeren zonder dat u één boek moet openslaan en aantekeningen moet maken. uw resultaten kunnen worden bekeken en naar u verzonden worden in minder dan een seconde. Zo weet je Exact hoeveel BTW je volgend kwartaal aan de overheid verschuldigd bent!

In plaats van jaren lang bonnetjes te verzamelen, kunt u nu jouw bonnetjes rechtstreeks naar jouw boekhouding sturen terwijl u aan het eten bent of uw automobiel voltankt. In minder dan een minuut kunnen uw beelden, bestellen met mutaties over de transactie, naar uw administratie worden gestuurd.

Het verbazingwekkende is dat je, vanuit de app, met je accountant kunt praten. Het is één app voor dat.

Conclusie

Het Reeleezee-boekhoudpakket wordt elk kalenderjaar slimmer en beter. Onlangs is het groot met tal van andere functies.

Het is moeilijk om één perfecte keuze te maken, maar niet een ieder is het erover eens dat Reeleezee heel goed aan al hun wensen voldoet. Grote leveranciers en accountantskantoren zeggen dat na de Exact overname hun wensen niet volledig worden vervuld door het recenter overgenomen bedrijf. Zo lijkt de online belastingvoorbereidingssoftware niet beschikbaar te zijn voor grote bedrijven. op het moment wel, check deze website maar eens of vraag één proefaccount aan.

De andere functionaliteiten van Reeleezee blijken goede beoordelingen in één review op uiteenlopende websites. Op het internet kunnen gebruikers één toenemend aantal uitstekende reputatie vinden over Reeleezee. Uit deze beoordelingen blijkt dat de functies worden gewaardeerd door bedrijfseigenaren en freelance gebruikers.

Het advies mag dan opzetten met Reeleezee, het kan daar wel of niet ophouden. Neem de tijd om te onderzoeken welke eigenschappen van Reeleezee voor u goed zijn en neem dan een beslissing.

FAQ

Wat is Reeleezee boekhoudsoftware?

Reeleezee is een cloud-gebaseerde boekhoudsoftware die beschikbaar is voor zowel kleine als grote bedrijven. De software beheert alle noodzakelijke financiële mutaties op elk moment en vanaf elke locatie. U kunt er de financiën van jouw bedrijf mee opzetten, registreren en volgen. U kunt zelfs klanten opzetten en rekeningen versturen, allemaal vanuit dezelfde dashboardapplicatie.

Voordelen:

  1. Met een internetverbinding kun je vanaf vrijwel elke locatie bij je boekhouding
  2. dag en nacht inzage in je cijfers
  3. Updates worden gewoon doorgevoerd
  4. De administratie is goedkoop en makkelijkin te richten met één voorbeeld boekhouding
  5. Koppeling mogelijk met je bankrekening, kassasysteem of CRM.

Nadelen:

  1. Je zit vast aan één abonnement voor het gebruik van de software
  2. De boekhouding wordt in de cloud bewaard op één externe server
  3. De boekhouding staat niet op je desktop computer opgeslagen

Wat zijn de prijs van Reeleezee?

Na de 30-dagen proefperiode kan één verzekerde €7,50 per maand afdragen om de Reeleezee-software te laten installeren. Om meer eigenschappen ter beschikking te hebben kiezen ondernemers nochtans wel over het algemeen regelmatig het pakket van €30 per maand. controleer of dat ook iets is wat u wilt betalen, want stel dat u wilt upgraden dan is dit de prijs die u te wachten staat en wel is er dan wel een de voordeligste provider te vinden. overstappen is niet 24/7 gemakkelijk. ook al zeggen de boekhoudsoftwareleveranciers van wel.

Is Reeleezee easyte leren?

Reeleezee is een groot boekhoudprogramma. Niet onoverzichtelijk, wel gebruiksvriendelijk. welbeschouwd is het maken van één factuur een fluitje van een cent. (Ik heb het gevoel dat als ik het zou uitschrijven, dit één echte paragraaf zou worden…)

Om de grondbeginselen van administreren te leren, zijn er allerhande opleidingsvideo’s beschikbaar waarin elke stap van de procedure wordt uitgelegd. rekening houdend met één voorbeeldopleiding administreren weet u hoe u zonder complicaties één boekhouding kunt opzetten.

Voor welke bedrijfstypes is Reeleezee geschikt?

De Reeleezee is geschikt voor nagenoeg alle freelance maatschappijen of kleine eenmanszaken. Het bevat een ruime keus functies, zoals: meerdere boekhoudkundige rekeningen, zonder limiet aantal klanten, zonder beperkingen aantal facturen, facturering per project en vele andere.

Reeleezee