Meteen naar de inhoud

Myfinance

Eenvoud en gemak zijn het voordeligste in MyFinance. Als gebruiker kun je de gegevens in MyFinance zowel invoeren in het online programma als in een smartphone app.

De meeste gebruikers zullen de software echter via hun browser gebruiken, en niet via één smartphone-app. dan mag de app geen afbreuk doen aan het belang van de internetbrowser.

Hoeveel kost Myfinance?

Het programma, en de meest prominente versie, genaamd Myfinance geeft u een detailoverzicht van de inbegrepen diensten, inclusief hoe u bonnetjes kunt bekijken, opmaken of uploaden. Er is een handige lijst die u helpt jouw aangepaste instellingen naar wens te organiseren.

Indien u besluit om uw complete facturatie online via Myfinance te laten verlopen, is het gebruik van dit programma niet moeilijk in het gebruik. Het gemak dat ontstaat als je geen verdwaalde  rekeningen in je mailbox of op je bureau hebt. Doordat bijna iedere factuur gelijk in het boekhoudsoftware opgeslagen wordt, worden ook de grootboekrekeningen gewoon bijgewerkt.

Eenvoudig je aangifte van de btw doen

Het einde van het kwartaal is in zicht; en dat is te merken, want u ontvangt nu al dat gevreesde e-mailbericht dat het tijd is om uw aangifte omzetbelasting in te dienen. Het gegeven dat de meesten van u deze taak vrezen is begrijpelijk, omdat u allen zeer verstandig moet bedenken dat de taak zelf ernstige problemen kan opleveren, vooral in deze tijd van het jaar. Als u één van degenen bent die nog niet met ons hebben gewerkt.

Ik raad MyFinance aan boven één ander boekhoudprogramma. Met MyFinance kunt u elke taak alleen uitvoeren zonder dat één boekhouder of een accountant u daarbij helpt. Het is bruikbaar fool proof.

In het BTW-verslag moet worden nagegaan welke in het land geproduceerde bagage voor binnenlandse BTW-doeleinden kunnen worden verkocht, en hoeveel belasting in elk conflict onder welke posten moet worden opgevoerd.

Inkomstenbelasting? nagenoeg net zo makkelijk

Voor mij is de belastingvoorbereiding duidelijker op het moment dat ik op voorhand weet hoeveel inkomsten ik uit elk van mijn bronnen heb verkregen. MyFinance vertelt me dan hoeveel belasting ik verschuldigd ben en geeft me de te kiezen te kiezen hoe ik mijn inkomsten wil opgeven. MyFinance vraagt van mij enkel dat ik alle fiscale documenten bewaar die de fiscus nodig zou kunnen hebben. Ik neem MyFinance over, zodat ik Exact weet hoeveel inkomsten ik verdien en hoeveel ik kan verwachten te betalen

In de praktijk zijn bijna alle ondernemers verstandiger op het moment dat zij hun belastingaangifte laten doen door een professional welke over het algemeen op de korte als lange termijn de aangiften ernaast moet controleren. Zo kunt u een beroep doen op meer gekwalificeerde deskundigheid. Dit gebeurt over het gebruikelijk in een BV. Bent u ZZP of Freelancer? Dan is MyFinance uw programma!

Rapportages

Rapporten zijn een integraal onderdeel geworden van heel veel boekhoudsoftware. Boekhoudkundige professionals genereren rapporten om naar medewerkers te sturen, zodat de accountant van de organisatie ze kan bekijken en verwerken. U vindt dergelijke rapporten helemaal niet moeilijk beschikbaar via één dashboard systeem in Myfinance. Deze rapporten bevatten financiële items zoals balans balansen, winst- en verliesrekeningen, en zelfs de BTW-component is ingesteld op overdragen (of ontvangen). Door op dit voorbeeld te muisklikken ontvangt de kijker toegang tot het rapport met alle financiële gegevens. U zult vroeg weten of er iets niet zal worden overgedragen (of ontvangen).

Handige Myfinance app

Hier ziet u hoe cruciaal het is om andere boekhoudsoftware en andere hulpmiddelen te gebruiken om elektronische aankoopfacturen te maken. Nadat u jouw oude papieren facturen met de MyFinance-app hebt omgezet in digitale facturen, klikt u algemeen op het vakje goedkeuren om de pc de informatie in het digitale ontvangstbewijs te laten opslaan.

“Veel” zaken passen goed bij de gebruikers, zoals facturen bekijken, bewerken, opslaan en betalen. Het gebruik van de applicatie is ideaal. Men kan MyFinance als je wilt gebruiken om één aanmaning te sturen. Dat is heel logisch!

Boekhoudkoppelingen

Myfinance heeft een breed scala aan boekhoudkundige koppelingen die u kunt koppelen aan jouw bedrijfsinformatie. Eén geliefde koppeling is die waar u vroeg en gemakkelijk uw belastingaangifte kunt indienen. Met deze koppeling voert u gewoon alle uitgaande transacties in Myfinance in en klikt u op “indienen” om gewoon de btw-aangifteformulieren te ontvangen. Alle inkomende transacties kunnen worden worden ingevoerd ter goedkeuring alvorens ze worden ingediend.

Een belangrijke boekhoudkundige koppeling die ik tegenkwam in een myfinance review is de link naar alle grote banken. Uit die ervaringen blijkt dat alle grote banken – waaronder ING, ABN Amro, Rabobank, Bunq, Triodos en nieuwe Nederlandse banken – gekoppeld kunnen worden aan MyFinance. Door deze koppeling wordt jouw bedrijfsadministratie gewoon bijgehouden. Alles bij elkaar betekent dat het onderhouden van uw boekhouding.

Het betalen van afschriften neemt veel tijd in beslag omdat u elke rekening moet openen en moet nagaan of ze overeenstemt met onbetaalde rekeningen. gemakkelijker kan het niet, want met Myfinance bankkunt u ze automatisch betalen. U hoeft niet langer nog schriftelijk te zoeken welke rekeningen al gedekt zijn. Dit kan uren van jouw kostbare werktijd in beslag nemen die u aan nieuwe interessante criteria had kunnen besteden.

Voordelen van Myfinance

Zo te zien is het over het algemeen regelmatig zo dat wat besproken wordt, niet meer gezegd hoeft te worden. MyFinance heeft de functionaliteit van het platform sterk groot – maar dat is niet per se een voordeel. Bovendien, als functionaliteit niet bruikbaar is, heb je het geschil dat niemand het überhaupt gebruikt.

Myfinance heeft duidelijk verschillende tijd in dit programma gestoken, omdat het één ogenschijnlijk standaard programma voor je boekhouding heeft ontworpen. Je zou kunnen zeggen dat het daarnaast gebruiksvriendelijk is. Vergelijk de hoeveelheid ingewikkelde functionaliteiten in het Exact Online boekhoudsoftware maar eens met de gebruiksvriendelijkheid van MyFinance.

Een 2de baat is het gemak voor elke ondernemer wiens boekhoudkundige vaardigheden nihil genoeg zijn om dit zelf uit te voeren. Door het uit te besteden aan een accountant of accountant, kunnen ze bijstand krijgen zonder maandpremie want je kunt zonder extra kosten één boekhouder toegang geven tot je account. Ze besparen diverse tijd en geld omdat ze zich concentreren zelf op wat zij weten. Ze kunnen zich concentreren op hun eigen bedrijf, zoals productontwerp, verkoop, marketing, verkoop, enz. Geen (boekhoud)stress voor hen.

Ten slotte is de service van Myfinance heel goed op zowel de helpdesk als de gebruikershandleidingen die op deze website te vinden zijn. Als je net het gebruik van Myfinance begint, kom je evenals ik voor mijn review heb gedaan allereerst op de handleidingen uit. Deze handleidingen zijn voorzien van extra toelichtingen van de functies, boekhoudtermen en veelgestelde vragen.

Als u nog steeds niet absoluut bent, kunt u het hele jaar contact opnemen met Myfinance’s helpdesk. Hun medewerkers zijn opgeleid om u te helpen met alle zaken van dit boekhoudprogramma. Zij zijn daarnaast beschikbaar om mogelijke verdere vragen die u zou kunnen hebben.

Nadelen van Myfinance

Er zijn echter maar een paar nadelen aan MyFinance. Hoewel het is ontworpen voor kleine bedrijven, wordt het relatief erg duur voor grotere operaties. Maar de belangrijkste eigenschap van MyFinance is dat er geen limiet is aan de grootte van een zaak waarmee het kan worden gebruikt. Bij andere programma’s zijn er beperkingen aan het aantal formulieren en debiteuren dat men op hetzelfde moment kan verwerken.

Myfinance maandpremie en prijzen

Ook al hebben we de betere boekhoudsoftware, voor het voor het starten van één bedrijf of een andere activiteit, is het meest belangrijke het beheersen van de meest elementaire en doorsnee boekhoudkundige functie: de boekhouding. Er zijn verschillende boekhoudkundige software pakketten die komen met lage kosten/ Echter, als u meer functionaliteiten wilt toevoegen aan uw account, zal dat u elke maand iets meer kosten.

Myfinance
Myfinance Dashboard.

Ieder pakket van Myfinance is voor een duur van dertig dagen voor niks te gebruiken. tijdens deze duur ontdek je of dit boekhoudprogramma aansluit op uw administratieve vereisten. De Myfinance beoordelingen zijn tot op heden vrijwel allen positief. Wat is jouw ervaring met het boekhoudsoftware van Myfinance?

Meest gestelde vragen over MyFinance

Wat is MyFinance boekhoudsoftware?

MyFinance is een online boekhoudsysteem dat is ontworpen om het bedrijfsbeheer te verbeteren. Omdat de kennis worden opgeslagen, hebben gebruikers overal met één internetverbinding toegang tot de boekhouding. Via het MyFinance-dashboard kunnen gebruikers ernaast offertes en bonnetjes opstellen.

Voordelen:

  1. Met één internetverbinding kun je vanaf vrijwel elke locatie bij je boekhouding
  2. altijd inzicht in je cijfers
  3. Updates worden automatisch doorgevoerd
  4. De administratie is snel en simpelin te richten met een voorbeeld boekhouding
  5. Koppeling mogelijk met je bankrekening, kassasysteem of CRM.

Nadelen:

  1. Je zit vast aan één abonnement voor het gebruik van de software
  2. De administratie wordt in de cloud bewaard op één externe server
  3. De boekhouding staat niet op je computer opgeslagen

Wat zijn de prijs van MyFinance?

Tijdens een proefperiode kunt u MyFinance gedurende een maand zonder extra kosten uitproberen. binnen die tijd kunt u alle functionaliteiten van MyFinance gebruiken. daarnaast kost MyFinance na één proefperiode € 9 per maand. bijna alle ondernemers aangeven voor het MyFinance pakket van € 20 per maand, waarmee alle interessante functies beschikbaar zijn.

Is MyFinance eenvoudigte leren?

MyFinance is één zeer doorsnee instrument voor de boekhouding, en het opstellen van een factuur is eenvoudig.

Een selectie van trainingsvideo’s zal overzicht geven in zowel de de invoer van adminstrator-software en best passende praktijken. een voorbeeld van hoe een een bedrijfsdossier kan ernaast nuttig zijn.

Voor welke bedrijfstypes is MyFinance geschikt?

MyFinance is een hightech pakket voor persoonlijke financiën. Het is bedacht voor zelfstandige ondernemers en zelfstandigen. Het abonnement kan ook worden verbruikt door kleine bedrijven, een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met werknemers, en kleine vennootschappen onder firma. De high-end functionaliteiten zijn voor een professionele boekhouder.

Myfinance