Meteen naar de inhoud

Exact

Van automatische herkenning en verwerking van je facturen tot een automatische koppeling met je bank. enkele boekhoudkundige taken zijn goed geautomatiseerd. Zo houd je meer tijd over om te ondernemen zonder dat je controle verliest.

 • Integreer onder nieuwe uw projectbeheer, facturatie, administratie & CRM in één pakket.
 • Automatiseer tijdrovend administratiewerk.
 • Neem alle bedrijfsgegevens overal en het hele jaar met u mee.
 • Werk goedkoop en makkelijkonline bestellen met jouw accountant.

Veel van uw boekhoudkundige taken worden nu gewoon herkend en verwerkt. U hoeft niet langer uw tijd te verspillen aan het handmatig invoeren van al jouw gegevens.

 • Combineer al jouw projectbeheer, facturatie, boekhouding en CRM in een programma.
 • Automatiseer tijdrovend administratiewerk.
 • Om jouw privacy te beschermen, moet u al jouw bedrijfsgegevens in de cloud opslaan.
 • Handig samenwerken met één accountant (optie)

Online samenwerken is de kracht van Exact Online. Om te berekenen hoe u administratieve taken wilt delen met jouw accountant, kijkt u naar het Accountants Center van Exact. Het bevat meer dan 5.600 accounts die al met Exact Online werken.

In essentie is Exact Online één krachtig boekhoudpakket dat niet moeilijk onderweg kan worden geraadpleegd. Dit dashboard biedt een groot overzicht van de financiële situatie van het bedrijf. De status van jouw vof kan in een oogopslag worden bekeken. De uiteenlopende weergaven zijn gunstig voor inzicht in de courante cijfers. Exact Online biedt één mobiele app waarmee u ook uitgaven en rekeningen kunt scannen. één te veel functie maakt het mogelijk om documenten onmiddellijk te scannen voor te veel gemak. Alle standaard

Exact Online is een boekhoudpakket om je volledige bedrijfsadministratie in te doen. Het zaak begon al in de een hele tijd ’80 van de vorige eeuw met het ontwikkelen van één boekhoudpakket en is inmiddels uitgegroeid tot één zeer compleet abonnement met alle mogelijke boekhoudfunctionaliteiten. Exact Online kent verschillende producten voor zowel financiële als ERP-oplossingen. Voor ondernemers die online hun boekhouding willen doen zijn er 3 abonnementen mogelijk, van €39 tot €99 per maand met een Essentials, Plus of Professional-account. gratis proberen is mogelijk. circa 400.000 ondernemers en accountants maken gebruik van Exact Online. Lees bij ons een volledige review van de boekhoudsoftware Exact Online.

Exact
Dit is een screenshot van het Exact Online dashboard voor online boekhouden

Voordelen

 1. U kunt jouw administratie altijd en overal online inzien en vervolgens ook nog bijwerken, dit voor een vastgesteld bedrag dat per maand moet worden betaald.
 2. De een optie te maken om u accountant of boekhouder te kunnen laten meekijken wanneer u even moeite heeft met jouw administratie.
 3. één goede structuur van de software, dit zorgt voor erg enkele lijst en tijdsbesparing.
 4. ernaast handig voor de MKB’er of ZZP’er
 5. Automatische back-up van alle gegevens wordt ontwikkeld door de software. Dus zelf moeite doen is niet meer nodig.
 6. Vele te veel functies beschikbaar

Nadelen

 1. Vrij duur in aankoop vergeleken met andere boekhoudpakketten, echter zijn er wel meer functies beschikbaar.
 2. Wilt u gebruikmaken van de vele te veel functies, dan kan de maandlasten nogal op tijd oplopen.

Exact Software biedt zijn boekhoudfuncties aan met de ondersteuning van de abonnementen van één accountant of boekhouder. Voor samenwerkingsdoeleinden kan Exact Software toegankelijk zijn via smartphones of tablets. Dat hoeft niet, u mag ook enkel boekhouden als u dat wilt.

Hoeveel kost Exact Online eigenlijk?

Voor slechts € 39 per maand kunt u al één Exact Online Essentials contract nemen. U krijgt exclusieve online abonnementen die u assisteren het beheer van uw kleine onderneming duidelijker te maken. Of het nu gaat om het beginnen van zakelijke transacties zoals de betalingsgegevens van uw orders. of het beheren van uw uitgaven; de online business service van Exact begeleidt u bij het beheren van jouw factuurverwerking, boekingen.

Bedrijven hebben allerhande wensen en behoeften en aan de behoeften van elk bedrijf kan uitsluitend worden voldaan met allerlei aanbiedingen. Er zijn drie pakketten in de contract bij Exact. Het Essentials pakket is de oplossing op instapniveau. Het Plus abonnement omvat alle basisfuncties plus geavanceerde functies. Hierna komt het Professional abonnement met limietloos bonnetjes en bankkoppelingen.

Omdat diverse van de functies enkel bedoeld zijn voor zakelijke en boekhoudkundige afdelingen, zijn ze voor grotere maatschappijen simpeler te beheren. Door hun grotere omvang en complexere opzet bieden ze echter ook meer geavanceerde eigenschappen in overweging met de eigen basispakketten.

Exact Online, een online oplossing voor heel veel boekhoudbehoeften van kleine bedrijven, omvat 3 allerhande plannen met online instap contract en extra softwarepakketten. Kleine bedrijven, middelgrote maatschappijen of grote leveranciers moeten kiezen tussen de allerhande plannen en producten.

Zoals u mag verwachten in de online wereld van belastingdiensten en banken, zijn criteria als koppelingen, connectiviteit, integraties en associaties met online softwareprogramma’s de sterke pluspunten van dergelijke online boekhoudsoftwareprogramma’s.

Exact Online heeft drie pakketten die zich richten op: boekhouding, financiën, onkostenbeheer, urenstaten en aankoopfacturen maken, projectbeheer, en een abonnement dat goed is voor eenmanszaken en kleine bedrijven. een aantal van de programma’s richten zich op processen en procedures. diverse online oplossingen bestrijken ook enkele diverse soorten zaken.

 • Essentials: €39 per maand (max. vijf facturen, een bankkoppeling, geen te veel gebruikers mogelijk)
 • Plus: €69 per maand (max. 100 facturen, vijf bankkoppelingen.)
 • Professional: €99 per maand (onbeperkt aantal facturen en bankkoppelingen)

Wanneer u zich aanmeldt voor één account is het mogelijk om één gratis 30-dagen proef te krijgen, waarin alle functionaliteiten werken zonder enige beperkingen. In deze periode, wordt uw account automatisch stopgezet als u zich niet binnen een maand abonneert.

Exact Online biedt drie verschillende prijsmodellen, waaronder één eigen oplossing voor commercieel beheer, één online boekhoudpakket en één ERP-pakket op maat. De eigen mogelijkheden omvatten één financieel management software met eigen rapportage en aanpasbare sjablonen voor klanten. Alle abonnementen zijn inclusief online documenten en handleidingen.

Functionaliteit Exact

Exact Online is eigenlijk een financiële applicatie, maar het kan veel meer dan dat. Het kan omgaan met voorraadbeheer, koppelen met nieuwe applicaties, en kan wat extra werk doen, zoals rekening-, inkoop-, en verkoopfuncties.

Exact Online is één softwarepakket dat alle eventuele eigenschappen voor maatschappijen bevat. Het bevat alles wat nodig is om een vof te runnen, zoals facturatie, het beheren van jouw geld via automatische transacties, automatische koppelingen, rapporten en overzichten. Met het dashboard, dat is voorzien van diverse grafieken en statistieken, kunt u vrijwel alles in jouw bedrijf tegelijk zien, en navigeren door uiteenlopende opties.

De software van Exact Online richt zich op leveranciers in de detailhandel en de dienstensector, zoals grote leveranciers die klanten een betere ervaring bieden tegen betere eigenschappen en tegen lagere kosten. Het is met name geschikt voor de retail en dienstensector.

Voor elk softwareprogramma dat wordt nodig hebt om facturen te versturen, geldt dat de eerste factuur die écht wordt verstuurd, er als één factuur uit moet zien: professioneel. Dit geeft personen één goed gevoel, dus maken maatschappijen tools zodat dit automatisch gebeurt.

In de praktijk gaat dat bij Exact Online zo soepel als het maar zijn kan. Je kunt in het duidelijke systeem van je eigen boekhoudomgeving een:

 • Factuur opmaken in je eigen huisstijl
 • Bedrijfsgegevens invoeren
 • Factuurspecificaties invoeren
 • Factuur versturen
 • Incasseren!

Een andere geweldige functie van de nieuwste versie van Exact Online is dat maatschappijen één online betaallink op aankoopfacturen kunnen zetten, zodat klanten met één klik online kunnen betalen. Wow!

Een account opzetten bij Exact

Exact Online heeft nu één andere functie: “Payment Link”, waarmee u één factuur kunt sturen bestellen met een betaallink, zodat u kunt afdragen en betalingen kunt ontvangen in zeer korte tijd, omdat het voor diegene herkenbaar is als één betaallink. Ik vind het leuk.

Vul jouw gegevens in en selecteer een product uit de detailoverzicht om het 1 maand uit te proberen. Klik op de blauwe knop onder het door u geselecteerde product. Klik vervolgens op de knop Doorgaan om terug te keren naar de vorige pagina.

Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u vroeg een online login en verschillende mutaties over het Exact administreren product. Hieruit blijkt dat Exact boekhouden veel waarde biedt. U kunt inloggen als gast of eenmalig betalen voor één beperkte duur (één volledige termijn).

Bij het aanmelden voor Exact Online zal Exact Online vragen naar jouw voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, e-mailadres, wachtwoord en hoe u bij Exact Online gekomen bent.

De website richt zich op het aanvragen van één proefperiode voor online abonnementen, maar als u bereid bent vooraf te betalen, kunt u via een alternatieve registratiemethode ogenblikkelijk met jouw online keuze beginnen.

Klantenservice van Exact, uitleg en handleidingen

Op de Exact website is er één ondersteuningsknop waar gebruikers meer gedetailleerde informatie kunnen vinden over alle diensten van Exact. De ondersteuningspagina voor Exact Online bevat uitgebreide mutaties over het product. Voor Exact Online heeft de ondersteuningspagina één specifieke sectie:

 • Kennisbank
 • Content en trainingen op maat
 • Chatten met support medewerkers
 • Community: één plaats waar u kunt communiceren

Kan ik zelf boekhouden met Exact Online?

Met een voor niks cursus opzetten ze u te helpen met jouw boekhouding en kunnen ze u bijstaan om het maximum uit de site en het product te halen. Wilt u het liefste een echt persoon? Geen probleem; u kunt op elk moment contact met hen opnemen. Voel u vrij om Exact te contacten als u vragen heeft.

Conclusie

Voor leveranciers die behoefte hebben aan één goed geïntegreerde boekhoudoplossing die verschillende gebruik maakt van interfaces met externe software, is Exact Online een goed softwarepakket. De software kan ernaast werken voor zzp’ers en kleinere bedrijven.

Reeleezee is één voor niks online boekhoudpakket van Exact Software. Het past waarschijnlijk gemakkelijker bij de behoeften van freelancers en eigenaren van kleine bedrijven. Maar ook al is het programma redelijk vanzelfsprekend is, wordt er wel eens geklaagd over de bereikbaarheid van de helpdesk. Afgezien van het prijskaartje, is de complexiteit van de software lastig te doorgronden.

Het feit dat Exact Online alleen telefonisch bereikbaar is voor vragen over de software is één praktisch voordeel ten opzichte van veel andere online bedrijven. enkele gebruikers beweren echter dat het eenmanszaak de software te moeilijk maakt, waardoor het gebruik van Exact voor hen frustrerend is. een mogelijkheid is één accountant in de enkel te nemen.

Dankzij de talrijke CRM-koppelingen is Exact Online uitzonderlijk flexibel. Met geïntegreerd voorraadbeheer, boekhouding en calculatietools biedt Exact middelgrote en grote leveranciers een zeer compleet pakket dat alles biedt wat ze maar kunnen wensen.

Kassasystemen, webwinkelsites, betalingsmogelijkheden en klantenrelatiebeheer. Deze apps maken het nu gemakkelijk voor elk eenmanszaak of startup met nagenoeg geen boekhoudervaring om op tijd en niet moeilijk de benodigde gegevens gewoon te importeren. daarnaast is het mogelijk om regels aan te maken zodat de gegevens ernaast gelijk in de administratie worden verwerkt.

Dit programma is geavanceerder dan welk boekhoudpakket dan ook. Het biedt zelfs betere functies dan welk ander abonnement dan ook. Maar het is niet erg handig om te bedenken hoe je ze moet gebruiken als de functionaliteiten je nog niet zoveel zeggen. Op dat moment is het voor één beginnende gebruiker wellicht nog wel wat te ingewikkeld.

Een dashboard voor jouw eigen bedrijf. Meer dan 220 koppelingen om u veel tijd te besparen. gratis toegang voor jouw accountant of accountants om mee te kijken. gratis koppeling met de KVK. Kassabonnen toevoegen en herkennen. Het is er allemaal.

Exact Online bedrijfsadministratie en CRM oplossing is de marktleider in Nederland. Door gebruik te maken van hun oplossingen zijn lokale en internationale ondernemers in staat om hun bedrijven efficiënt op te zetten en te laten groeien. Exact Online software heeft wereldwijd al meer dan 400.000 aanbieders geholpen met online boekhouden, CRM, financieel management, facturatie, orderverwerking en data-analyse.

Met Exact Online administreren worden alle financiële transacties die via een merchant account zaak gaan geïntegreerd met klantrelatiebeheersoftware. Vanaf nu op, kunt u op de hoogte blijven van al uw klanten en klanten transacties online, en krijg volledig overzicht in uw bedrijf.

FAQ

Wat is Exact Online voor een boekhoudprogramma?

Exact Online levert een van de meest geavanceerde boekhoudprogramma’s in de industrie en het online platform is beroemd over de hele wereld. Het zaak is gespecialiseerd in het leveren van online boekhoudpakketten voor zowel beginners als ondernemers. dan is het heel simpel te gebruiken, zelfs voor onervaren bedrijfseigenaren.

Voordelen:

 1. Middels de app 365 dagen overzicht in je huidige cijfers
 2. Koppelingen mogelijk met zeer diverse externe software, zoals webshops, kassasystemen, CRM en je bankrekening
 3. Met een voorbeeld boekhouding gebruikelijk in te richten
 4. Geen backups nodig doordat de software in de cloud wordt bewaard
 5. Meekijkfunctie voor je boekhouder of accountant
 6. eenvoudig gebruik van vele rapportages
 7. Met de app kun je supersnel uitgaven in je administratie schieten

Nadelen:

 1. Na dertig dagen gratis uitproberen heb je één maandelijkse verplichting voor het gebruik van de software
 2. Exact Online behoord niet tot goedkopere boekhoudpakketten
 3. Je boekhouding staat niet op je desktop computer opgeslagen

Wat zijn de prijs van Exact Online?

De gebruikskosten van Exact Online zijn zeer betaalbaar. daarnaast al zijn de diensten van Exact Online minder goedkoop dan die van de concurrentie. het tarief van Exact Online is € 39 per persoon per maand. In vergelijking met de prijzen van andere abonnementen is dit één perfecte prijs. Maar Exact Online kost € 99 per maand om te veel contracten te bekomen in zijn high-end pakket.

Is Exact Online ordinair te leren?

Exact Online streeft ernaar om het voor mensen niet moeilijk te maken ons product te leren gebruiken. Ons zaak biedt gratis training, zodat klanten elke productlijn met bepaalde inspanning onder de knie kunnen krijgen. Bij Exact Online begrijpen hoe belangrijk het is om één perfecte sluitende administratie te hebben. hierom om er zeker van te zijn dat elk van hun klanten Exact weet hoe ze de softwareprogramma’s moeten gebruiken hebben zij één aantal trainingsfilms geproduceerd waarin grondig wordt uitgelegd hoe deze software werkt.

 Welke sectoren passen het best bij Exact Online?

Exact is één geschikt programma voor bijna alle ondernemingen en zelfs voor kleine bedrijven, met niets werknemers, net als voor eenmanszaken of bedrijven met één partner. Deze

is het enige softwarepakket in het Essentials abonnement dat in de wensen van dit soort aanbieders voorziet.

Exact