Meteen naar de inhoud

Informer

Informer maakt boekhoudsoftware sinds 1993, maar Informer heeft één functie gelanceerd die klanten toelaat om online eigenschappen in te boeken, waardoor de administratie bijhouden gemakkelijker, sneller, goedkoper en handiger wordt.

Informer wekt vertrouwen en straalt transparantie uit, Informer probeert op deze manier het vertrouwen van zijn klanten te winnen. Informer vindt het belangrijker om ondernemers te assisteren met dergelijke vraagstukken over de boekhouding, dan het maken van winst.

Informer biedt online boekhouddiensten voor als je wilt freelancers, starters, kleine bedrijven, verenigingen, stichtingen, aanbieders en boekhouding.

Vergelijk Informer Online Pakketten en Prijzen

Eigen abonnement samenstellen

Met de online boekhoudfunctie van Informer kunt u alles doen. Dat omvat het maken van offertes, facturen, het beheren van vorderingen, het uitvoeren van een kasstroomcontroles, het maken van bankkoppelingen, gebruik te maken van één scan en herken functie voor kassabonnen en facturen.

Informer maakt het niet moeilijk voor ondernemers om hun eigen pakketten samenvoegen te stellen met hun eigen voorkeuren. Mocht u dus niet iets niet gebruiken, dan is opwaarderen 24/7 mogelijk waardoor u niet hoeft over te stappen.

Maar wat als jouw onderneming zo snel groeit dat u moet groeien om aan de toenemende vraag te voldoen? Nou, bij Informer hebben zij duizenden ondernemers geholpen meer te bereiken door het verzorgen van al jouw informatiesystemen behoeften. Informer maakt het mogelijk voor u om uit te breiden, door u te veel functies te geven die

Scan & Herken

Met de Scan & Herken functie van Informer kunt u gebruikmaken via één app op jouw smartphone. deze app is beschikbaar op deze website van Informer.

U kunt met deze app een afbeelding maken van één bonnetje of factuur, deze foto wordt dan verwerkt en gewoon ingeboekt in uw administratie. De softare kan dus automatisch deze dingen herkennen: bedrag, BTW, crediteur gegevens, crediteurgegevens, etc.

Als u een onafhankelijke accountant gebruikt, dan slaan zij automatisch alle administratie en rekeningen voor u op. omdat het veel gemakkelijker is om om documenten kwijt te raken dan om ze terug te vinden, is het niet meer nodig om documenten in jouw kantoor op te slaan.

Elektronische bankafschriften

Door Informer Online te gebruiken, kunt u vroeg jouw elektronische bankafschriften naar uw boekhoudcomputer sturen. Dit komt omdat ontzettend veel Nederlandse banken ook met dit ‘online’ systeem werken. De functie die Informer hiervoor moet hebben wordt, heet de ‘Informer bankTimeLine’.

Wat wel kan worden bevestigd is dat het helemaal niet moeilijk is om er ermee te werken. Bij het accepteren van één online betalingsmiddelen zoals iDeal, PayPal, of creditcards, zijn er als je wilt geen minimum of maximum kosten.

Dit garandeert dat uw klanten meer aanwezige opties hebben om te betalen, wat houdt in dat dit het proces van vergoed worden zal versnellen en het op de meest positieve manier zal laten gebeuren. ook kunt u belastingaangiften doen en een openstaande betaling daarvan gelijk via iDeal uitvoeren.

Je kunt je financiën ernaast beginnen met behulp van een app op je mobiele telefoon. Door dat te doen, krijg je echte inzichten in boekhouding.

Alle plussen van Informer op een rijtje:

  • De snelheid, simpliciteit en duidelijkheid van het boekhoudprogramma.
  • Informer is in het bezit van het keurmerk ‘Zeker-Online’.
  • goede helpdesk
  • Scan & Herken functie beschikbaar (handige app)
  • zonder extra kosten uitproberen van pakketten

Welke pakketten heeft Informer?

Informer geeft u de te kiezen om te aangeven tussen drie basispakketten, U kunt deze drie pakketten 1 maand gratis uitproberen. Laten we het eerste pakket behandelen.

Informer staat bekend als één van de beste boekhoudpakketten. Zelf spreekt Informer uit op hun website de goedkoopste kwaliteitspakketten aan te bieden voor MKB’ers, ZZP’ers en accountants.

informer online boekhouden dashboard

Gratis abonnement ZZP boekhouden

Zoals u al aan de titel kunt zien, is dit abonnement beschikbaar om voor niks te gebruiken. Er zijn beperkingen aan hoe u dit abonnement kunt gebruiken, d.w.z. drie inkoop- en 3 verkoopfacturen per maand maximaal te maken/boeken.

De een mogelijkheid te maken biedt de een mogelijkheid te maken om 3 offertes te laten opstellen en staat 10 banktransacties per maand toe. een pakket voor kleine kleine ondernemers die voor zichzelf werken, de ZZP-er dus.

ZZP boekhouden

Vervolgens heb je het 2de pakket: ZZP boekhouden. Het kost maar tien euro per maand, maar je kunt het programma onbeperkt gebruiken. Je kunt zoveel inkopen en verkopen doen als je wilt, en er is één limiet aan de hoeveelheid bankafschriften die je kunt lezen: 30.

ZZP administreren Plus

Nu op naar de laatste bundel: ZZP boekhouding Plus. Dit boekhoudpakket kost 15 euro per maand. Het is fijn voor ondernemers, freelancers die niet houden van beperkingen en zorgeloos willen de boekhouding bijhouden met één goed programma.

Informer