Meteen naar de inhoud

Moneymonk

Moneymonk wordt door heel veel recensenten beschouwd als mogelijk de beste boekhoudsoftware. Deze gangbare app helpt ondernemers hun financiën effectief te beheren. Het is niet erg duur en je kunt MoneyMonk voor slechts één paar euro per maand gebruiken.

Hoeveel kost MoneyMonk? Een overzicht van Pakketten en Prijzen

Het is dan daarnaast bruikbaar dat één andere boekhouder MoneyMonk als boekhoudsoftware ook eens goed zou bekijken. Zou het boekhoudprogramma voldoende zijn om uw administratie correct en verantwoord te verzorgen? Is er geen gemakkelijker boekhoudkundig alternatief?

MoneyMonk is één van de populairste boekhoudsoftware waar daarnaast projectmanagement een interessante rol speelt. Wie namelijk al een blik heeft geworpen op de MoneyMonk functies pagina is het opgevallen dat de aanwezige functionaliteiten in 2 categorieën zijn onderverdeeld:

 1. Projectmanagement
 2. Online boekhouden

Kortom, in MoneyMonk, heb je zowel het beheren en beginnen van geld en projecten in een programma. geld overhouden en toekomstige tijd besparen kan via de MoneyMonk app. Als je er goed mee omgaat, kan het geld opleveren in plaats van kosten.

Projectmanagement

De meeste MoneyMonk klanten hebben diverse uiteenlopende projecten tegelijk. Ze kunnen woningeigenaar zijn van één project of werken aan {regelmatig projecten tegelijk. Omdat zij allerhande projecten beheren in MoneyMonk, zullen zij natuurlijk deze functie kunnen waarderen. Het schept natuurlijk één hoop overzicht.

Hoewel er enkele zakelijke functies zijn die onder diverse onderwerpen en subonderwerpen vallen bij MoneyMonk, is het meest geschikte om te weten over de functionaliteiten van MoneyMonk dat er één functie als projectmanagement er één is die je zou kunnen assisteren om het financiële deel van de projecten sowieso in de administratie af te handelen.:

 • Offertes
 • Projecten
 • Urenregistratie
 • Rittenregistratie
 • Factureren van ritten, uren en onkosten

Mijn ervaring met de bovenstaande opsomming is dat dit normaliter bij concurrerende boekhoudprogramma’s (o.a. Rompslomp en Tellow) onder de noemer boekhouden te vinden is. Bij MoneyMonk hebben de bovenstaande delen dezelfde werking gehouden maar puur beschikbaar binnen projecten.

Registratie van uren, ritten en onkosten

Wie verschillende uren aan een project besteedt, verwacht dat het onderneming dat voor de tijd van het project betaalt, geïnteresseerd zal zijn in informatie over de gebruikte uren, het werk dat u doet en de dienstreizen of denkbare nieuwe onkosten.

Het vof achter de MoneyMonk maakt software voor geldplanning, maar ze hebben onlangs besloten een onderdeel van hun boekhoudsoftware af te splitsen – een manier waarop je de financiële cijfers van één project kunt zien. Met het bedrijf, MoneyMonk, koppels ze je in staat om projectplannen en premie te scheiden van een totaal detailoverzicht van de financiën.

Het is lastig om tijd en geld bij te houden, maar MoneyMonk maakt het gemakkelijk. Met een paar muisklikken is het voor personen ordinair om tijden, kosten en projecten waar je aan werkt aan te geven. één KvK-nummer is door de MoneyMonk database al voldoende. Vervolgens kun je snel uiteenlopende projecten voor je opdrachtgevers aanmaken. weinig makkelijker dan dit ben ik niet tegenkomen.

Offertes en facturen binnen projectmanagement

Facturen zijn zeer cruciaal voor leveranciers en klanten. Maar kent u het belang van facturen voor projecten. Kunt u open uren rechtstreeks in jouw project factureren?

Uiteindelijk is MoneyMonk met betrekking tot boekhoudkundige processen. De eigenschappen optimaliseren daarvoor. wanneer alle criteria van de boekhouding goed zijn uitgevoerd, zijn jouw gegevens toegankelijk in {vaker dan gemiddeld vormen. Het resultaat moet accuraat zijn en heel eenvoudig te onderhouden voor je gezinsleden of anderen. De interface is daarnaast zeer gebruiksvriendelijk.

Freelancers moeten tijd besteden aan het beheer van hun eigen projecten, met name die op eigen kosten, om de volledige kostprijs van boekhoudkundige hulpmiddelen te compenseren.

Inderdaad, MoneyMonk is een boekhoudsoftware van hoge kwaliteit.

Je kunt op de volgende functies rekenen:

 • Factureren
 • Bankkoppeling
 • Btw-aangifte
 • Scan en Herken
 • Emails vanuit MoneyMonk
 • Rapportages (balans, winst- en verliesrekening)
 • Afschrijvingen

Niet alle programma’s voor je boekhouding erkennen tegelijkertijd dat gebruikers uiteindelijk niet moeilijk kassabonnetjes willen kunnen genereren, en zij verwachten dat die aankoopfacturen niet moeilijk verder kunnen worden verwerkt. Uiteindelijk moeten ernaast betalingen worden gegenereerd zonder al dubbel inspanning van de gebruiker. een aantal programma’s beseffen dit, maar andere niet.

Je kunt namelijk:

 • standaard factureren in jouw eigen huisstijl
 • Herinneringen en aanmaningen versturen
 • automatisch rekeningen invoeren in rapportages
 • Daarnaast kun je rekenen op:
 • een iDEAL functie die helemaal niet moeilijk te gebruiken is. Het stelt de ontvanger van de factuur in staat een openstaande betaling te doen met behulp van zijn smartphone/tablet.
 • De een optie te maken om e-mails te versturen vanuit MoneyMonk
 • Bestanden toevoegen
 • E-mails bekijken die u hebt verzonden, ook de status van de emails.

Ik zie geen meerdere functie die ontbreekt in de MoneyMonk module. Hoewel andere apps zoals facturatie wel zijn opgenomen, bij het aanmaken van kassabonnetjes binnen MoneyMonk.

Uit balansen, afschriften en winst- en verliesrekeningen (P&L) kunnen veel inzichten worden gehaald.

Als u wilt zien hoe het met uw vof gaat, klik dan op MoneyMonk. U kunt doorsnee winst en verlies, balans en diverse andere rapporten bekijken. Om te navigeren, hoeft u maar een keer te muisklikken om naar het dashboard te gaan.

Wat u ernaast leest, het moet u assisteren begrijpen. U zult zeker merken dat het u inzichten verschaft: begrip, inzicht, één schets van uw toekomst, en inzage in de huidige gebeurtenissen.

 • Gemaakte uren per klant inzien
 • Openstaande rekeningen controleren
 • Balansmutaties inkijken
 • Periodes vergelijken

Als u vindt dat de belastingdienst mogelijke belastingschulden 365 dagen langs elektronische weg moet kunnen achterhalen, dan kunt u volstaan met het afdrukken van sommige pagina’s om één controledossier af te drukken: de papieren bescheiden die nodig zijn om een belastingcontrole uit te voeren. Handig als de belastingdienst ineens op de stoep staat. U hebt immers 365 dagen de actuele gegevens in de buurt, natuurlijk online.

Wat zijn de kosten van MoneyMonk?

MoneyMonk rekent verschillende prijzen voor zelfstandigen en kleine bedrijven. Het kost onder meer €10 per maand voor de maandelijkse projectmanagement- en boekhoudservice of €40 per maand voor een full-service contract.

Het de voor niks versie van het boekhoudprogramma MoneyMonk is alledaags te gebruiken. Je hoeft zelfs niet aanstonds te verhuizen als je een nog ander programma voor je boekhouding wilt gebruiken in plaats van dit programma; je kunt algemeen voor niks gebruik maken van het zonder extra kosten MoneyMonk programma. Als zelfstandige kun je één kosteloos account inrichten en gebruik maken van de functie “Project Management”.

Als je voor een commerciële onderneming werkt, kost MoneyMonk €40. Dit is voor zowel administratie als projectmanagement en voor twee gebruikers.
Als je voor één commerciële bedrijf werkt, kost MoneyMonk €40. Dit is voor zowel administratie als projectmanagement en voor twee gebruikers.

Als nihil eenmanszaak is het erg duur om project management software te gebruiken. De enige manier is het gebruiken in combinatie met het boekhoudpakket.

Terwijl een aantal gebruikers de dertig dagen proefversie van MoneyMonk wel genoeg zullen vinden (qua functies), zullen anderen ook hun contract willen voortzetten nadat die 30 dagen voorbij zijn. Je kunt de voor niks eigenschappen van MoneyMonk dus volledig uitproberen, en op een later moment beslissen of je na de 30 dagen wilt blijven betalen. Of je houdt het zonder kosten pakket en blijft het gebruiken. Niemand zegt dat je per se moet upgraden, toch?

Voor wie is MoneyMonk geschikt?

Om ervoor te zorgen dat een bepaald product aan de wensen van de beoogde gebruikers zal voldoen, moet één boekhoudprogramma over één sommige reeks functies beschikken. in de meeste gevallen is de opzet op basis van de categorie. Dit betekent dat elke set functies is ontworpen op instap van de gebruiker. Het ene boekhoudsoftware is echter het nieuwe niet.

Bij MoneyMonk staat de freelancer, de zelfstandige, op de eerste plaats. Het is duidelijk dat er alles aan gedaan wordt om het administratieve leven heel gemakkelijk te maken. Voor beginnende freelance personen evenals voor ervaren mensen, je vindt snel je weg in alle andere dingen die je kunt doen om je boekhoudprogramma in te stellen. Je ontdekt hoe je bonnetjes moet schrijven en welke kenmerken van de BTW je moet afhandelen.

Wanneer je een ervaren freelancer bent op het land van online boekhouden, kun je ordinair nu gelijk in het werk springen. naarmate je meer ervaren wordt, raak je bedreven met de hoeveelheid functionaliteiten in MoneyMonk, wat je een schat aan werk scheelt.

Wanneer bedrijven groter worden, gaat de manier waarop men dingen aanpakt over het algemeen regelmatig gepaard met groeipijnen. Men moet er rekening mee houden dat men niet alles vanaf één computerscherm kan doen, zoals bij de kleinere klanten. ook koppelingen met nieuwe softwareprogramma’s zijn hierom niet ongebruikelijk, uitstekend omdat zij zijn ontworpen voor één persoonlijke werkomgeving door één zaak met honderden werknemers of minder.

Verwacht je de boekhouding 24/7 zelf te doen en eventueel wat externe bronnen te willen koppelen? MoneyMonk is één gegarandeerd resultaat voor mensen die zijn zakelijke financiën wil onderhouden met standaard en intuïtieve bruikbaarheid. Ontbreekt er wat functionaliteit? Activeer dan een te veel module. Want dat is het doel waarvoor MoneyMonk bestaat, enkel modules inschakelen die je moet hebben om het zonder meer overzichtelijker te maken.

Bij welke banken is één bankkoppeling mogelijk?

Voordat je lid wordt van MoneyMonk, wil je bedenken of je je zakelijke bankrekening kunt koppelen aan het programma? Nou dan ben ik blij te kunnen melden dat MoneyMonk koppelingen heeft met banken voor nagenoeg alle bankinstellingen.

Zo kun je bij MoneyMonk voor één bankkoppeling terecht met:

 • ABN AMRO
 • Bunq
 • Knab
 • ING Bank
 • Rabobank
 • SNS
 • Regiobank
 • ASN
 • Triodos
 • Deutsche bank

Hoe is de MoneyMonk app?

Het lijkt erop dat de MoneyMonk-app nog vaak terug zal komen, omdat deze centraal staat in de boekhoudprogramma’s van het bedrijf. Er is daarnaast een uitbreiding voor de app in de maak voor het toevoegen van andere functies zodat je onderweg nog gemakkelijker je boekhouding kunt bedienen.

Daarom is de MoneyMonk app voor allerhande functionaliteiten makkelijker in het gebruik dan de gevestigde browser app. Je kunt de MoneyMonk gebruiken om:

 • uitgaven mee in te scannen
 • uitgaven automatisch mee in te laden (je hoeft puur de gescande bedragen te controleren)
 • Openstaande kassabonnetjes controleren, herinneringen versturen
 • Rapportages, weliswaar beknopt, inzien

Je kunt de MoneyMonk app downloaden voor iPhone (iOS) en Android (Samsung, Huawei etc.).

Moneymonk